Liesbeth Peters

Liesbeth Peters

Liesbeth Peters

Conflicten, ruzies, ze doen pijn. Het maakt echter een groot verschil of de afwikkeling ervan leidt tot een lang doorziekend gevoel van vernedering, verlies of boosheid en verdriet, of dat deze afwikkeling een basis vormt door het goed met elkaar kunnen omgaan in een nieuwe situatie.

Ik heb een ruime onderwijservaring en heb vanuit een pedagogische/psychologische achtergrond een grote ervaring in het luisteren naar mensen.

 

 

 

Luisteren, analyseren, bespreekbaar maken. Ik heb veel over de wereld gereisd en in andere landen gewerkt.

Daarmee heb ik mijn horizon verbreed en verdiept.

Een conflict tot een goed einde brengen, pijnpunten weghalen en emoties de plaats geven die emoties toekomen en rationeel de ruimte scheppen voor een nieuwe toekomst is waar ik mij als mediator voor wil inzetten.

Ervaring
Als Registermediator ben ik aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland en werk ik voor bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren.

Gespecialiseerd in arbeidsconflicten, samenwerkingsproblemen, echtscheiding- en omgangsbemiddeling krijg ik als mediator zaken doorverwezen door o.a. de Rechtbank Zuidwest Nederland en het Juridisch Loket.

Tevens behoor ik tot het netwerk van mediators van Result Mediation Centre, MediationNed en Professionele Mediators.

Als coach ga ik ervan uit dat mensen in wezen alles in zich hebben om hun eigen groei en ontwikkeling te verwezenlijken. Mijn bijdrage bestaat uit het stimuleren van bewustwording.

Geschoold en getrained door de School voor Coaching en Phoenix Opleidingen werk ik ervaringsgericht en afgestemd op de coachvraag met technieken uit de Transactionele Analyse, NLP en Systemisch werk.

Door de integratie van deze technieken ontstaan nieuwe praktische mogelijkheden.

Integriteit, verantwoordelijkheid,intuïtie, creativiteit, humor en relativeringsvermogen zijn sleutelwoorden.

Ik ben geboeid door het ongekende potentieel van mensen en tegelijk het vermogen van mensen zichzelf in een houtgreep houden.

Mijn cliëntele is even divers als het soort vraagstukken waarvoor een beroep op mij gedaan wordt. Naast individuele coaching begeleid ik tevens teams.

Als coach behoor ik tot het netwerk van QS Gezondheidsmanagement en Resilians.

U kunt Liesbeth bereiken:

Tel.: 06-5095 5477
Stuur een mail aan Liesbeth